Hírek

Szenttamás.rs

 

Folyik a papírgyűjtés Szenttamáson

 

Hetek óta boltról boltra, házról házra járnak a diákok, és gyűjtik a felesleges kartondobozokat, papírhulladékot. Az akció idén is versenyjellegű, ugyanis az az osztály, amely a legtöbb papírhulladékot gyűjti össze, jutalomban részesül. A diákokat azonban nem csak a nyeremény motiválja, hanem a környezetvédelem is, mivel az össz papírhulladékot újrahasznosításra küldik. Minden tonna papírhulladékkal egyébként 17 fát mentenek meg. A begyűjtött papírhulladékot a diákok idén is értékesítik, a kapott pénzen pedig taneszközöket vásárolnak az iskola számára.

Papírgyűjtés céljából az idén indul az Öko-őrjárat is. Akinek van sok papírhulladéka odahaz, és szívesen megszabadulna tőle, jelentheti az iskola 021/ 730-136 telefonszámára, és a diákok házhoz mennek, elhozzák a hulladékot.

Az akció folyamán a diákok bármilyen jellegű segítséget szívesen elvállalnak. Nagy szükség lenne például egy digitalis mázsára, amelyet erre az alkalomra valaki kölcsönözni tudna az iskolának. Akinek esetleg van ilyen vagy klasszikus mázsája odahaza, kérjük, jelentse az iskolában.

 

szenttamas.rs