Hírek

Szenttamás.rs

 

Plazmatévét kaptak a szenttamási oktatási intézmények

 

A szenttamási Városi Sportcsarnokban tavaly decemberben és idén január folyamán rendezték meg a Jovica Tešić-Jole Kispályás Labdarúgótornát, amelyen a szervezők megígérték, hogy a ki nem sorsolt tombolajegyekből a bevételt jótékonysági célokra fordítják. Így került sor 6 db tévékészülék vásárlására, amelyet a község általános iskoláinak ajándékoztak.

Igencsak nagy volt a meglepetés kedden délelőtt a Vuk Karadžić Általános Iskolában, amikor a labdarúgótorna szervezői, Jovica Andrić, a községi tanács sporttal megbízott tanácsosa, Ninoslav Jokanović, a Helyi Közösség tanácsának elnöke, valamint Slobodan Subić a szenttamási Sport-, Rekreációs és Idegenforgalmi Központ igazgatója átadták a vadonatúj plazmatévét az intézmények vezetőinek. Mint elhangzott, a község területén lévő négy általános iskola mellett a turiai, továbbá a Hófehérke óvodának is jut egy-egy készülék.

A Vuk Karadžić Általános Iskola igazgatója, Julkica Popović, miután megköszönte az ajándékot, elmondta, hogy annak a napközis diákok örülnek majd a legjobban, hiszen sokan közülük a tanítást követően még egy ideig az iskolában maradnak.

A kispályás labdarúgótorna szervezőbizottságának tagja, Slobodan Subić elmondta, a tornát követően megmaradt valamennyi pénz, amelyen készülékeket vásároltak az oktatási intézményeknek: − Úgy döntöttünk, hogy megajándékozzuk az iskolákat és az óvodákat. Mindannyian azon a véleményen vagyunk, hogy a napközis, óvodás és iskolás gyerekek számára a lehető legjobb feltételeket kell biztosítanunk, a szerény ajándékkal pedig ehhez próbáltunk hozzájárulni – mondta Slobodan Subić.

 

P. L. (Fotó: A. Š.)

szenttamas.rs