Egészségház

Szenttamas.rs

 

Már szombaton is oltanak

A járványügyi helyzet súlyosbodása, valamint az oltás iránti érdeklődés növekedése miatt a szenttamási Dr.Đorđe Bastić Egészségház és a Kék Kör, a Cukorbetegség Ellen Küzdők Szenttamási Egyesülete olyan döntést hozott, hogy bővíti a védőoltásra előlátott időpontokat.

Az egyesület székházában (Sonja Marinković utca 18/a) az oltás így a jövőben minden munkanapon, továbbá szombaton 8 és 12 óra között vehető fel.

Az érdeklődők a Sinopharm, a Szputnyik V és a Pfizer/BioNTech vakcinák közül választhatnak. Nem szükséges az elektronikus úton történő bejelentkezés és várakozni sem kell.

Az egészségház és az egyesület vezetősége egyúttal felhívja a polgárok figyelmét arra, hogy az ősz beköszöntével ismét növekedni kezdett a koronavírusos fertőzöttek száma, az újabb lezárások elkerülés érdekében pedig a maszk használatát javasolja az egyes helyeken.

„Az elkövetkező időszakban mindenütt kiemelt figyelmet kell fordítani a javasolt általános védekezési intézkedésekre, és különösen arra, hogy minél több ember vegye fel az oltást“, olvasható Dr. Ilija Gazepov, a Kék Kör egyesület elnökének felhívásában.

 

P. L.

szenttamas.rs