Felhívás

Szenttamas.rs

 

Virágos Szenttamás

 

Idén először hirdetjük meg a Virágos Szenttamás környezetszépítő versenyünket, amelyen a község lakosai összemérhetik ügyességüket és kreativitásukat. A megmérettetés célja, hogy megmutassuk, milyen szépek községünk balkonjai és kertjei, és milyen sokan tesznek azért, hogy saját környezetük szebb és vonzóbb legyen. A Virágos Szenttamás versenyre magánszemélyek pályázatait várjuk. Saját készítésű fényképek beküldésével bárki részt vehet a versenyen.

A pályázatról:

Pályázni az idei évben készült, a dísznövényeket, fűszernövényeket, zöldségeket, gyümölcstermő növényeket kiemelő kerti kompozíciót bemutató balkonkerti/előkerti fotókkal lehet. Minimum 5, maximum 15 fotót küldhetnek be címmel és elérhetőséggel a vmsz.szenttamas@gmail.com ímélcímre. Igény szerint segítünk a fotók elkészítésében.

Bővebb információ a 063/1050133-as telefonszámon kapható. A pályamunkákat 2021. június 15-éig várjuk. A szakmai zsűri döntése alapján a szűkebb körbe jutott kerteket előre egyeztetett időpontban személyesen is megtekintik, majd a legszebbeket díjazzák.

Fotó forrás: Google

szenttamas.rs