Hírek

Szenttamas.rs

 

Csütörtökön lesz a szenttamási KKT 3. ülése

 

A szenttamási Községi Képviselő-testület sorredben 3. ülését Milena Alargić házelnök 2020. október 15-ére jelentette be. Az alakuló ülést követő második testületi ülésen összesen 16 napirendi pont szerepel.

Az előző ülés rövidített jegyzőkönyvét követően a jelenlévő képviselők kinevezik a községi titkár helyettesét. Az ülés egyik legfontosabb napirendi pontjaként a képviselőkkel ismertetik a községi díjak és elismerések odaítélését végző bizottság jelentését, ami az idei októberi díjak és köszönőlevelek odaítélésére vonatkozik. A beérkezett és indokolt javaslatok alapján a bizottság Októberi díjra dr. Horváth Futó Hargitát, köszönőlevélre pedig Borivoj Mikovićot, a Naša priča Egyesületet, Dragan Krnjetin vállalkozót és a Helyi Közösség önkénteseit javasolja.

A képviselők előtt lesz még a közvilágításról, a parkolóhelyekről, a piacokról, az utcákról, az utakról, a zöld övezetek és közterületek tisztántartásáról, valamint a szeméttelepről szóló határozatok bővítésére tett javaslatok, az Öröm Iskoláskor Előtti Intézmény 2019/2020-as tanévre vonatkozó munkajelentése, továbbá a Népkönyvtár, az Öröm Iskoláskor Előtti Intézmény, valamint a turiai és a nádaljai általános iskolák új igazgatóbizottságainak a kinevezéséről szóló határozatok. Az ülés végén a képviselői kérdések is elhangzanak.

A KKT 3. ülése 9 órakor kezdődik.

 

 szenttamas.rs