Felhívás

Szenttamás.rs

 

Várják az amatőr művészek munkáit

 

A szenttamási Kultúrotthon szeretettel várja a községbeli amatőr alkotók jelentkezését az idei községi amatőr képzőművészek szemléjére.

Egy-egy alkotó legfeljebb két képzőművészeti alkotással vehet részt a szemlén, amelyek leadási határideje 2020. október 8-a.

A munkákhoz együtt egy rövid életrajzot is mellékelni kell, melyen a szerző neve és lakcíme mellett a fel kell tüntetni a telefonszámot, valamint a két évnél nem régebbi munkákkal kapcsolatos információkat (az alkotás éve, technika, dimenziók stb.). A munkákat kizárólag a megfelelő kerettel ellátva lehet leadni. A képzőművészeti alkotások (festészet, szobrászat, grafika, iparművészet, fényképezés) készülhetnek különböző technikával (olaj, tempera, kerámia, akvarell, kombinált techika stb.).

A beérkezett munkákat szakzsűri értékeli, a legjobbak pedig benevezik az amatőr képzőművészek zónaversenyére. A munkák hétköznap 08.00-tól 16.00 óráig adhatók át a szenttamási Kultúrotthonban (Lázár Cár utca 6). Bővebb információ a 731-919-es telefonszámon kapható.

 

szenttamas.rs