Lapszemle

Szenttamas.rs

 

Lapszemle

Jó Pajtás,

2021. június 3.

 

A Jó Pajtás legújabb számának borítóján ritka, kék színű élőlények pompáznak. Az izgalmas összeállításból többek között az is kiderül, mennyire kék valójában a kék bálna és hogy mekkorára nő a kék meztelencsiga.

A szajáni csatornapartról indult a Jó Pajtás kishorgászainak nyári versenysorozata. Az ötödik oldalon részletesen beszámolunk arról, hogyan diadalmaskodtak a horgászlányok a nyitányon.

Harmadszor is az óbecsei Petőfi Sándor iskola tanulói vihették haza az Álatlános Iskolások Művészeti Vetélkedőjének vándorserlegét. A győztesek élményeikről mesélnek.

Újvidéken különleges kiállítás nyílt a Petőfi Sándor iskola végzős diákjainak alkotásaiból. A művészeti kalandok a távoktatásról szólnak.

Élő környezetünk című rovatunkból megtudhatod, miként gondozd a papagájt, milyen hasznos eledelt szeretnek a szárnyasok. A Sztárvilágból kiderül, melyek azok az új sorozatok, amelyekre már sokan várnak. A Tiniturmixban a szerelemmel és a randizással kapcsolatos kérdésekre kaphatsz választ, a Zsibongóban pedig a latin-amerikai táncok világába kalauzolunk el.

Fejtsd meg feladványainkat, olvasd el a vicceket, kutass és nyerj a Jó Pajtással!

 

Török Erna a Jó Pajtás főszerkesztője

szenttamas.rs