Lapszemle

Szenttamas.rs

 

Lapszemle

Jó Pajtás, 2021. április 28.

 

A tavaszi szünidő befejeztével ismét jelentkezik a Jó Pajtás! Lehet, hogy néhányotokban még él a locsolkodás élménye – Hadaró Ancsi feledhetetlen húsvét hétvfőről ad hírt. Milyen helyzetekben nehéz őszintének lenni? Eztfilózdki című rovatunkban erre keressük a választ.

Több mint 600 fellépője volt az idei Szólj, síp, szólj népzenei vetélkedőnek. Néhány résztvevő a Jó Pajtásnak mesélte el élményeit.

Ha kíváncsi vagy, kit rejt a Jusztika fedőnév, hogy ki az a társatok, aki immár két éve hétről-hétre beszámol ügyes-bajos dolgairól, kezdj el te is nyomozni! Minden héten felfedünk egy apró nyomot a hetedik oldalon.

Élő természet című rovatunkban az orrszarvú pelikánt mutatjuk be. E különleges madár az egyik legnagyobb madár a világon, s tavasszal egy lapos szarv jelenik meg a csőrén.

Miként lesz az okostelefon egy regény főszereplője? Lapozz az Iránytű című irodalmi rovatunk oldalára. Legfrissebb tesztünkből pedig arra derülhet fény, hogy mennyire függsz a mobilodtól?

A Tiniturmixban olvashatsz a gyorskaja különféle hatásairól és a testmozgás előnyeiről.

Ezen a héten is megtalálod a lapban a Kaleidoszkópot, a rajzfilmajánlót, a fejtörőket és a Bizalmas sorokat is. Sőt figyelmedbe ajánljuk nyári nyereményjátékunkat, amely során kerékpár, táblagép és más értékes ajándékok üthetik a markodat!