Lapszemle

Szenttamas.rs

 

Lapszemle

Jó Pajtás, 2021. április 7.

 

A Jó Pajtás legújabb számából többek között fény derül arra is, hogy milyen egy motron ülve suhanni a vajdasági tájban, mire tanít az a japán technika, amely törött kerámiák javításával az újjászületés filozófiáját hirdeti. Kiderül az is, miként ünnepelték az óbecsei tanulók iskolájuk napját.

A mormota a legnagyobb mókusféle. Ez a rágcsáló emlős földalatti üregekben húzza meg magát… sok más érdekességet találsz róla a 11. oldalon.

Irodalmi rovatunkból megtudhatod, miként kapcsolódhat össze a sport, pl. a foci, és az irodalom.

Felejts, és lépj tovább! A Tiniturmixban olyan tippeket sorolunk fel, amelyek segítségével nemcsak jobb testvérré válhatsz, hanem lelki társsá is.

Lapozgasd a Jó Pajtást, olvasd el a vicceket, fetsd meg a fejtörőket és a tesztet. Ezen a héten is megtalálod a lapban sztárhíreket, a Múltidézőt, Jusztika történeteit és Bizalmas sorokat is.

 

Megjelent a Mézeskalács áprilisi száma!

 

Mézes Marcipán, a mókus és társai a medvék egyedi világát járják körül verssel, dallal és mesével. Mindemellett kiderül az is, hogy miért alszik a medve télen, és hogy miként jeleznek szemükkel fülükkel és orrukkal a macik? Az én mackóm címmel helyet kaptak a lapban kisolvasóink rajzai is, ezenkívül sok szép fogalmazás és kézügyességi feladat alkotja a kisújság legújabb számának tartalmát.

 

szenttamas.rs