Lapszemle

Szenttamas.rs

 

Lapszemle

Jó Pajtás, 2021. június 16.

 

Lassan de biztosan közeleg a tanév vége! Így a Jó Pajtás is elköszön tőletek egy szusszanásnyi időre, de ne feledjétek, szeptemberben ismét találkozunk, hiszen új tartalmakkal várjuk hű és új olvasóinkat egyaránt.

Az idei tanév utolsó számában is számos érdekességgel készültünk: többek között fény derül arra is, hogy kit rejtett két éven át a Jusztika írói álnév, és hogy miként zajlott Ákos koncertje Vajdaságban egy fiatal riporterünk szemszögéből.

Élő természet című rovatunkban a manguszták világát kutatjuk. Kiderül, mik a jellemzőik a petymegeknek, és hol élnek az őshonos cibetmacskafélék. A Tiniturmixban utána jártunk annak, hogy mennyi kalciumra van szüksége a szervezetednek és hogyan juthatsz hozzá, s hogy milyen lábbelit vegyünk fel egy-egy nyári öltözékhez.

Ezúttal is megtalálod a lapban a sztárhíreket, a Bizalmas sorokat, a fejtörőket, ezenkívül keresztrejtvénnyel és viccekkel is igyekeztünk könnyedebbé varázsolni a suli utolsó napjait.

A legizgalmasabb információt pedig a 26. oldalon találod, ahol nyári nyereményjátékunk nyerteseinek nevét közöljük. Ne feledd, szeptemberben ismét megjelenik a Jó Pajtás!

 

Addig is töltsd kellemesen és tartalmasan a nyarat!

Török Erna a Jó Pajtás szerkesztője