Lapszemle

Szenttamas.rs

 

Lapszemle

Jó Pajtás, 2021. június 2.

 

A Jó Pajtás oldalain ezen a héten is számos újdonság vár rád! Utána jártunk többek között annak, hogy miként lehet szórakoztató a félelem, miért ,,széna” a szénanátha, milyen volt az idei Kőketánc vetélkedő, megkérdeztük a szabadkai Svetozar Marković Gimnázium tanulóit, miért érdemes gimibe járni, milyen előnyök és lehetőségek rejlenek a középiskolai életben.

Tudományos rovatunkban a digitális eszközök világát kutatjuk és beszámolunk a jövő biotextiléről, amely teljes mértékben környezetbarát anyagokból készül. Élő természet című oldalunkon egy barátságos rágcsárólól olvashatsz, aki Egyiptomból származik és az egéralakúak rendjébe tartozik. Mit jelent az irodalmi kánon, s mit tartalmaz? Irodalmi rovatunkban versek kaptak helyet. Készíts te is versgyűjteményt, mutasd meg a szövegeket, amelyeket te szeretsz!

A Tiniturmixban néhány hasznos nyári szépségápolási tanáccsal szolgálunk. A Kaleidoszkópban a kézfogás történetéről és a sárgarépa különlegességeiről is beszámolunk.

Rajzfilmajánlónkban az állatkert világából Madagaszkárra utazunk. Ezúttal is megtalálod a lapban a fejtörőket, a vicceket, a Bizalmas sorokat és a nyári nyereményjáték 6. szelvényét!

 

Megjelent a Mézeskalács júniusi száma!

 

Megjelent a Mézeskalács júniusi száma! A vakáció öröme és az egzotikus állatok világa hatja át a legkisebbek lapját. Mesékkel és versekkel, kifestőkkel, kézügyességi feladatokkal és játékötletekkel várja olvasóit a legújabb Mézeskalács.

 

 

szenttamas.rs