Lapszemle

Szenttamas.rs

 

Lapszemle

Jó Pajtás, 2021. június 9.

 

A Jó Pajtás legújabb számából kiderül, milyen érzés, amikor a zene iránti szeretet szárnyakat ad, s mi történik akkor, ha Ludas Matyi helyett a ludak mesélnek. Egy tehetséges temerini énekessel beszélgettünk, és az újvidéki Színes Szilánkok Diáksyínpad legújabb színelőadásán jártunk.

Tudományos rovatunkban egy villámgyors csőpostáról és a számítógépes egerektől készítettünk összefoglalót. A kutyafélék családjába tartozó legmozgékonyabb és legtalálékonyabb fajok közül, az aranysakál képes megélni a legkülönbözőbb élőhelyeken. Lapozz a 11. oldalra!

A Tiniturmixban szerelmi tippeket adunk ahhoz, hogy miként vészeld át ezt a gyönyörű ám gyötrelmes időszakot. A Kaleidoszkópban olvashatsz a méhek iránytűjéről, a Garfield macska történetéreől, és az illatszerek históriájáról.

Még ezen a héten is várjuk a nyereményjátékra összegyűjtött szelvényeket a megfelelő válszokkal, a sorsolást követően , a Jó Pajtás utolsó, szünidei számában közöljük a nyertesek névsorát. Játssz velünk te is, és nyerj egy kerékpárt vagy egy táblagépet, de más nyereményekre is szert tehetsz!

Török Erna a Jó Pajtás szerkesztője