Lapszemle

Szenttamas.rs

 

Lapszemle

Jó Pajtás, 2022. szeptember 8.

 

A tenévkezdés egyik előnye, hogy ismét kézbe veheted a Jó Pajtást! Ezúttal is sokszínű témákkal készültünk a sikeres tanév érdekében! Egy fotópályázattal indítjuk a sulit. Egy nemzetközi pályázat alkotásai szerepelnek a második oldalon, amelyek nem csupán mosolyt csalnak arcunkra, de arra is ösztönöznek, hogy mi magunk is lencsevégre kapjuk kiskedvencünket. Így hát alig várjuk a te fotódat is! Osszd meg a Jó Pajtás olvasóival te is háziállatod vicces pillanatait!

A Mizújsban a nyári táborok élményei, horgászversenyünk szereplői, és a közkedvelt Lexikon kapnak helyet. Tudományos rovatunkból kiderül, hogy mit is jelent az újgenerációs sms-ezés, és hogy melyek Isaac Newton legjelentősebb felfedezései. A tizengyedik oldalon a spanyol hiúzról ovlashatsz. Az Iránytűben Kosztolányi Dezső prózáját és József Attila versét találod.

Hogy öröm vagy rettegés-e a tanévkezdés, arról a Tiniturmixban olvashatsz. A Zsibongóban pedig az is kiderül, miként lehet kezelni az iskolafóbiát. A Kaleidoszkópban többek között a legősibb hangszerekről, és a cukor történetéről készítettünk összefoglalót.

Ezúttal is megtalálod a lapban a vicceket, a fejtörőket, pályázat, rajzfilmajánlónkat, a Bizalmas sorokat, a Múltidézőt, és a sztárhíreket is.

 

Megjelent a Mézeskalács szeptemberi száma!

 

Mézes Marcipán, a mókus és társai az iskolakezdés és az ősz világát járják körül verssel, dallal és mesével. Mindemellett kiderül az is, milyenek voltak a nyár pillanatai? Sok szép fogalmazás és rajz alkotja a kisújság legújabb számának tartalmát.

 

 

szenttamas.rs