Lapszemle

Szenttamas.rs

 

Lapszemle

Jó Pajtás, 2024. március 14.

 

A Jó Pajtás legújabb számából többek között kiderül, miért olyan nehéz türelmesnek lenni, egy bosszantó tulajdonság mögött vajon milyen erősség rejlik? Eztfilózdki! című rovatunkban erről olvashatsz.

A Mizújsban ezúttal óbecsei és szabadkai hírekről számolunk be. A hatodik oldalról megtudhatod, ki az Ezt nézd meg! című rovatunk szerzője, és miként választott ki hétről-hétre eddig mintegy száz rajzfilmet.

Tudományos rovatunkban a távolról tölthető telefonról és a hő tárolásáról, valamint a csomóba kötött sugárnyaláb jelenségéről számolunk be. Élő természet című oldalunkon a kilencöves tatu jellemzőit gyűjtöttük össze.

A Tiniturmixban ahhoz találsz hasznos tippeket, hogy miről beszélgess az első randin, de arról is olvashatsz, hogy mire kell ügyelni, amikor saját stílusodat keresed.

Romokban heversz, ha valaki nem tartja be a neked tett ígéretét? Vagy inkább úgy teszel, mintha észre sem vennéd a másik hibáját? A Zsibongóban tesztet találsz, amelyből kiderül, hogyan éled meg a csalódásokat. A Kaleidoszkópból fény derül arra is, mi történt 1848. március 15-én, de arról is olvashatsz, hogy ki fedezte fel a szemüveget.

A Jó Pajtást lapozgatva most értékes nyereményekre tehetsz szert. Nem kell mást tenned, mint figyelmesen olvasni kedvenc újságodat és válaszolni a kérdésekre. A nyereményjáték részleteit a 26. oldalon találod!

 

Török Erna főszerkesztő

szenttamas.rs