Hírek

Szenttamas.rs

 

Szülinapot ünnepeltek az ovisok

A szenttamási Öröm Iskoláskor Előtti Intézmény március 22-én ünnepelte az intézmény napját, egyúttal a 68. születésnapját. A városi sportcsarnokban megrendezett műsor elején az ünneplőket Biljana Bajić igazgatónő köszöntötte, aki többek között elmondta, az elmúlt évekhez hasonlóan ma is törekszenek az intézmény munkájának színvonalasabbá tételére, fokozottan odafigyelnek a dolgozók szakmai fejlődésére, az óvodai nevelés és nevelés trendjeinek követésére, a munkakörülmények javítására, továbbá a gyermekekkel és szülőkkel való gyakori találkozásokra.

− Tevékenységi körünket folyamatosan bővítjük, így Szenttamáson, Turián és Nádalján az óvodák mellett napközi is működik, amit az idei tanévtől két csoporttal bővítettünk: egy magyar nyelvű csoport indult a tuki Barbie óvodában, tovább a Palčić óvodában, ahol bölcsőde is működik. Az intézmény keretében működő óvodákba az önkormányzat részéről folyamatosak a beruházások, amit ezúttal szeretnénk megköszönni – mondta Biljana Bajić.

Radivoj Debeljački, Szenttamás polgármestere felszólalásában hangsúlyozta, hogy az intézmény napja egyúttal alkalom arra, hogy szem előtt tartsák az egész közösség számára fontos feladatot:

− Biztosítani kell azt, hogy a kicsikből jó felnőtt emberek legyenek, és közösen kell küzdeni, hogy azok is maradjanak. Az önkormányzat mindent megtesz annak érdekében, hogy feladata magaslatán maradjon, az óvodánkban pedig igyekszünk évről évre emelni a szolgáltatások színvonalát – mondta a polgármester.

Az egyórás tarka műsor keretében a legkisebbek óvónőik segítségével énekkel és tánccal varázsolták elénk a tavasz közeledtét és a tavasz második napját. A szülők mellett a nagyszülők, hozzátartozók pedig szebbé tették számukra ezt a napot.

  

Szöveg: Paraczky László

Fotó: Fotó: Aleksandar Berić

Közzétette: Németh Dezső

2024. március 25. 07. óra

szenttamas.rs