Rendőrségi hírek

Szenttamas.rs

 

Parkoló autónak ütközött

Nincs sérültje a szombaton késő délután történt közlekedési balesetnek

 

Szombaton 18 óra körül Szenttamáson a Szent Száva és a Petar Drapšin utcák kereszteződésénél ütközés következtében egy személygépkocsi olyan erősen csapódott a kereszteződés közelében parkoló autótnak, hogy az nekivágódott a falnak.

A helyszínen megtudtuk, hogy a Bácsfeketehegy irányából érkező Audi személyautó vezetője eddig még ismeretlen okokból „megakasztotta” a Szent Száva utcában a kereszteződés közelében szabályosan parkoló Fiat személygépkocsit. Az ütközés következtében a parkoló autó nekicsapódott a járda túloldalán lévő téglafalnak, ami ezt követően bedőlt.

A Fiat tulajdonosa elmondta, feleségével és gyermekével egy perccel a baleset előtt szálltak ki a kocsiból, és bementek a házba. Ezt követően hatalmas csattanás hallatszott, és amikor kiszaladtak az utcára, látták, hogy kocsijukat összetörte egy másik autó, amely kb. 50 méterrel távolabb állt meg.

A balesetnek szerencsére nincs sérültje, a vizsgálat folyamatban van.

Közlekedés szempontjából az említett kereszteződés Szenttamáson ,,fekete pontnak” számít, ugyanis itt évente több súlyos közlekedési baleset történik.





 

P. L.

(Fotó: A. Š.)

szenttamas.rs