Rendőrségi hírek

Szenttamas.rs

 

Ketten súlyosan megsérültek

Egy motorkerékpár és egy személyautó ütközött egymásnak Szenttamáson

Tegnap este 9 óra tájban súlyos közlekedési baleset történt Szenttamáson a József Attila és a Szkopje utcák sarkán. Egy Citroen Berlingo személyautó és egy motorkerékpár ütközött, a balesetben a sofőr és a motorkerékpár vezetője súlyosan megsérült.

A helyszínen kapott információk szerint a motorkerékpáron két fiatal ült, akik a Szkopje utcán a begluki városrész felől érkeztek, a személygépkocsi pedig a József Attila utcából kanyarodott ki az útra, és nem adta meg az elsőbbséget a szabályosan közlekedő motorkerékpárnak. Az ütközést követően a személygépkocsi az árokba felfordult.

A helyszínre érkező mentősök az elsősegély nyújtást követően a motorkerékpár két utasát (egy fiút és egy lányt), valamint a személygépkocsi sofőrjét további kivizsgálására a verbászi kórházba szállították.

A tuki városrészben lévő útkereszteződés igazából fekete pontnak számít, mivel nem átlátható, ugyanis a József Attila utcából érkezők kilátását balról egy transzformátor nehezíti. Ezért a Szkopje utcára forduláskor ki kell hajtani egészen az út szélére.

A baleset körülményeit vizsgálják.

  

Közzétette: Németh Dezső

2024. május 1. 10 óra

szenttamas.rs