Sport foci

Szenttamas.rs

 

Fekete hétvége labdarúgásban

Az elmúlt hétvégén a Vajdasági Labdarúgó Liga bácskai csoportjában a 12. forduló mérkőzéseit játszották. A szenttamási labdarúgók  rosszul szerepeltek, ugyanis mind a négy csapatunk kikapott.

A Vajdasági Labdarúgó Liga bácskai csoportjában a Srbobran labdarúgói szombaton az adorjáni Tisza együttesénél vendégszerepeltek, és 2:0 arányban elveszítették a mérkőzést. A kiserdei csapat jól játszott, de  a csatároknak egyszer sem sikerült bevenni a vendéglátók hálóját. A Srbobran csapata most a 12 mérkőzésből hat győzelemmel, két döntetlennel és négy elveszített mérkőzéssel a táblázat 6. helyére csúszott, 20 bajnoki pontja van. A következő fordulóban, szombaton a „kékek” a kiserdei pályán a hódsági (Odžaci) Tekstilac labdarúgóit fogadják. A találkozó 13 órakor kezdődik.

Az ugyanebben a rangfokozatban szereplő turiai Mladost labdarúgói szombaton, hazai pályán az OFK Mladost APA csapatát fogadták, az eredmény 1:2 lett a vendégek javára. A Mladost játékosai mindent beleadtak, hogy legalább az egyik pontot megmentsék, de a vendégeknek több szerencséjük volt. A turijai labdarúgók ezzel a vereséggel egy hellyel lejjebb csúsztak a táblázaton, és most 15 bajnoki ponttal a 11. pozíciót foglalják el. A következő fordulóban a Mladost együttese előtt nehéz vendégszereplés áll, ugyanis az élvonalban szereplő Bečej 1918 csapatához utaznak.

Az Újvidéki Körzeti Ligában szereplő nádaljai Napredak labdarúgói szombaton a szépligeti (Gajdobra) Hercegovac csapatával játszottak, és 4:0 arányú vereséget szenvedtek. A nádaljai csapat így továbbra is sereghajtó a táblázaton, a kék-fehéreknek a 12 lejátszott forduló után mindössze egy pontjuk van. A következő fordulóban, vasárnap a Napredak focistái a bácstóvárosi (Tovariševo) Vojvodina labdarúgóit látják vendégül.

A VerbászTitelZsablyai Községközi Ligában szereplő Mladost-Radost labdarúgói szombaton a rajcsúri pályán 3:0 arányú vereséget szenvedtek a bácsföldvári Vojvodina együttesétől. A legalacsonyabb rangfokozatban szereplő szenttamási csapat 8 forduló után a táblázat 9. helyén áll, mérlege négy döntetlen és négy elveszített találkozó. A következő fordulóban csapatunk a kucorai Iskra vendége lesz.

 

P. L.