Sport foci

Szenttamas.rs

 

Egy győzelem, egy döntetlen és két vereség

Az elmúlt hétvégén a Vajdasági Labdarúgó Liga bácskai csoportjában a 12. forduló mérkőzéseit játszották. A szenttamási csapatok felemás eredménnyel szerepeltek.

A Srbobran focistái szombaton 13 órától a kiserdei pályán a hódsági (Odžaci) Tekstilac labdarúgóit fogadták, és kiváló játékkal 7:2 arányban győztek. A Srbobran most újra a táblázat 3. helyére került megelőzve az adorjáni Tisza és a szabadkai Subotica csapatát. Csapatunk 13 mérkőzésből 23 pontot gyűjtött. A következő fordulóban a kékek a militicsi (Srpski Miletić) Zadrugar együttesével mérkőznek.

Az ugyanebben a rangfokozatban szereplő turiai Mladost labdarúgói szombaton egy igen nehéz mérkőzésen az óbecsei Bečej 1918 csapatától kaptak ki 2:1 arányban. A turijai labdarúgóknak nem volt sok veszítenivalójuk, mindvégig jól játszottak, azonban nem tudták két vállra fektetni a táblázat második helyén álló becseieket. A Maldost labdarúgói a vereség ellenére is megtartották 11. helyüket a táblázaton, továbbra is 15 bajnoki pontjuk van. A következő fordulóban a turiai labdarúgók a hódsági (Odžaci) Tekstilac együttesével mérkőznek. A találkozó vasárnap 13 órakor kezdődik.

Az Újvidéki Körzeti Ligában szereplő nádaljai Napredak labdarúgói az elmúlt szombaton a bácstóvárosi (Tovariševo) Vojvodina labdarúgóit látták vendégül. A találkozó 0:0-ás döntetlennel ért véget. A nádaljai csapat így továbbra is sereghajtó a táblázaton, a kék-fehéreknek a 13 lejátszott forduló után mindössze két pontjuk van. A Napredak következő ellenfele a boldogasszonyfalvi (Gospođinci) Jedinstvo együttese lesz.

A VerbászTitelZsablyai Községközi Ligában szereplő Mladost-Radost labdarúgói vasárnap délután a kucorai Iskra vendégei voltak, és 3:1 arányú vereséget szenvedtek. A legalsó rangfozatban szereplő rajcsúri együttes ezzel a vereséggel a táblázat 10. helyére csúszott, a 9 lejátszott forduló után mindössze 3 pontja van. A vásártéri piros-fehérek a következő fordulóban, hazai pályán a dunagárdonyi (Gardinovci) Hajduk együttesét fogadják.

 

P. L.