Sport foci

Szenttamas.rs

 

Egy győzelem, két vereség

Az elmúlt hétvégén a Vajdasági Labdarúgó Liga bácskai csoportjában a 15. forduló mérkőzéseit játszották. A szenttamási csapatok felemás eredménnyel szerepeltek.

A Vajdasági Labdarúgó Liga bácskai csoportjában szereplő Srbobran focistái szombaton idegenben, a sziváci Polet együttesével találkoztak, és sima 1:0 arányban legyőzték a vendéglátókat. A szenttamási csapat az esős idő és a felázott pálya ellenére is jól játszott, és labdarúgóink megérdemelten hozták haza a bajnoki pontokat. A kiserdei kékfehérek csapata ezzel a győzelemmel,  29 bajnoki ponttal a táblázat 3. helyén fejezte be az őszi idényt. A mérleg 9 győzelem, 2 döntetlen és 4 vereség, továbbá 28 adott és 16 kapott gól.

Az ugyanebben a rangfokozatban szereplő turijai Mladost labdarúgói vasárnap délután szakadó esőben és igen nehéz mérkőzésen a szentiváni (Prigrevica) Bratstvo 1946 csapatát fogadták, és 2:0 arányú vereséget szenvedtek. A turijai együttes egész idő alatt játékot mutatott, de a találatokat illetően a vendégek voltak az eredményesebbek. A Mladost az őszi idényt a táblázat 11. helyén fejezte be, a csapat a 15 mérkőzésből 16 pontot gyűjtött. A mérleg: 5 győzelem, egy döntetlen és 9 elveszített találkozó. A gólarányok 26 adott és 33 kapott gól.

Az Újvidéki Körzeti Ligában szereplő nádaljai Napredak labdarúgóinak továbbra sincs szerencséjük. A csapat ugyanis vasárnap, az őszi idény utolsó mérkőzésén hazai pályán, súlyos, 4:0 arányban kikapott a palánkai (Bačka Palanka) Stari Grad együttesétől. A Napredak csapata az eddig lejátszott 15 fordulóból mindössze 2 pontot gyűjtött, így sereghajtóként fejezte be az őszi bajnoki idényt. A nádaljai focisták mérlege 2 döntetlen és 13 elveszített találkozó, 6 adott és 54 kapott gól. 

P. L.