Sport

Szenttamas.rs

Indul a 2014/2015. évi labdarúgó idény

 

Az új 2014-2015. évi labdarúgó idény augusztus 16-án kezdődik. Szenttamás község négy labdarúgó csapata közül a nádaljai Napredak focistái a legalacsonyabb tartományi ligában játszanak, a többi csapat viszont az átalakított ligákban folytatja a versenyt. A Srbobran és a turiai Mladost labdarúgói a 16 csapatot számláló Vajdasági Liga bácskai csoportjában, a Mladost-Radost együttese pedig a Dél-Bácskai Körzeti Ligában versenyez.

A kiserdei csapat, a Srbobran, első két mérkőzését hazai pályán játssza. Labdarúgóink az első fordulóban a zombori Žak együttesét fogadják. A szombati mérkőzésre, amely 17 órakor kezdődik, nem kell belépődíjat fizetni. A turiai Mladost labdarúgói Szivácon a Polet csapata ellen lépnek pályára, ez a mérkőzés is 17 órakor kezdődik.

A körzeti liga első fordulójában a Mladost-Radost együttese augusztus 24-én a rajcsúri pályán a bácsi Tvrđava labdarúgó csapatát fogadja. A szurkolók ezt a mérkőzést is ingyenesen nézhetik meg. A nádaljai Napredak labdarúgó csapata számára az idény szeptember elején kezdődik.

P.L.