Sport

Szenttamas.rs

Egy győzelem, két döntetlen

 

Egy győzelem és két döntetlen a szenttamási labdarúgó csapatok elmúlt hétvégi mérlege.

A Vajdasági Labdarúgó Liga bácskai csoporjában szereplő Srbobran együttese a második forduló keretében, szombaton,  a kiserdei pályán az adorjáni Tisa labdarúgó csapatát fogadta. A találkozó teljesen egyenrangú játékot hozott, a nagyiramú és izgalmas mérkőzésen a rendes játékidőben azonban nem született gól. Már amikor úgy tűnt, hogy a vendégek elviszik az egyik bajnoki pontot Szenttamásról, a 92. percben a Srbobran csatára Radojica Jovanović egy ügyes cselezés után a hálóba küldte a labdát. Így a kiserdei csapat megszerezte idei második győzlemét is.  

A turiai Mladost labdarúgói  Zomborban  2:2-es döntetlent játszottak a ŽAK csapatával. A mérkőzés első félidejében a Mladost 1:0 arányban vezetett, a második félidő elején azonban a zomboriak kiegyenlítettek. A folytatásban ismét a turiai csapat talált be, és szinte az utolsó percekig vezetett 2:1-re, azonban a hazaiaknak sikerült egyenlíteni, így a csapatok megosztoztak a pontokon. A következő fordulóban a Srbobran együttese a bácsfeketehegyi Jadran együtteséhez utazik, míg a Mladost augusztus 31-én, hazai pályán, a Subotica labdarúgóit fogadja.

Az Újvidéki Körzeti Ligában szereplő Mladost-Radost labdarúgói vasárnap a rajcsúri pályán a bácsi Tvrđava csapatát fogadták. A mérkőzés első félidejében a hazai együttes 1:0 arányban vezetett, a második félidőben azonban a vendégeknek sikerül egyenlíteni, és elvinni az egyik pontot Szenttamásról. A rajcsúri focisták a jövő vasárnap a sajkási Borac vendégei lesznek.

 

Paraczky László