Sport foci

Szenttamas.rs

Felemás sikerrel szerepeltek labdarúgóink

 

Két győzelem, egy döntetlen és egy vereség a szenttamási labdarúgó csapatok elmúlt hétvégi szereplésének mérlege. A Vajdasági Labdarúgó Liga bácskai csoportjában a 7. forduló mérkőzéseit játszották. A Srbobran együttese ezúttal Pacséron vendégszerepelt és 2:1 arányú vereséget szenvedett. A turiai Mladost labdarúgói viszont az elmúlt heti súlyos vereség után hazai pályán 3:1-re verték az újzsedniki Preporod csapatát. A turiai együttes mindhárom gólját Filipović lőtte. Az elkövetkező hétvégén a Srbobran labdarúgói kiserdei pályán a sziváci Polet csapatát fogadják. A mérkőzés szombaton 15 óra 30 perckor kezdődik. A Mladost focistái viszont Verbászon, a város nevét viselő csapattal küzdenek meg a bajnoki pontokért.

Az Újvidéki Körzeti Ligában szereplő Mladost-Radost labdarúgói vasárnap délután a csúrogi Hajduk vendégei voltak. A rajcsúri csapat Obradović és Radulović góljával 2:1 arányban legyőzte a vendéglátókat, így továbbra is veretlenül áll a táblázat élén. A csapat a 8. fordulóban, hazai pályán, a kiskéri (Bačko Dobro Polje) Sutjeska együttesét fogadja. A mérkőzés vasárnap 15 óra 30 perkor kezdődik.

A nádaljai Napredak labdarúgói a Verbász–Titel–Zsablya községközi ligában az elmúlt hétvégén hazai pályán a péterrévei Jedinstvo együttesét fogadta. A csapatok döntetlenre mérkőztek, azaz végeredmény 1:1 lett. A következő fordulóban a nádaljai csapat a bácsföldvári Vojvodina együttesével küzd meg a bajnoki pontokért.

Községi rangadó lesz a kiserdőben október 1-jén

A kiserdei pályán október 1-jén (szerda) községi rangadót játszik a Srbobran és a Mladost-Radost labdarúgó csapata. Az izgalmasnak ígérkező találkozóra 16 órakor kerül sor, és mindkét csapat szurkolótábora jelezte részvételét, azaz igazi futballcsemege várja a látogatókat.

Foci

Paraczky László