Sport

Szenttamas.rs

Két győzelem egy vereség és két döntetlen

 

A Vajdasági Labdarúgó Liga bácskai csoporjában szereplő Srbobran együttese a bajnokság harmadik fordulójának keretében, szombaton, a bácsfeketehegyi Jadran labdarúgóival találkozott. A mérkőzést a szenttamási csapat nyerte 2:1-re, így labdarúgóink az őszi bajnokságban továbbra is veretlenek, 9 pontot gyűjtöttek. Az ugyanebben a rangfokozatban szereplő turiai Mladost focistái viszont vasárnap, hazai pályán a Subotica csapatától kaptak ki 2:1 arányban. A Mladost eddigi teljesítménye egy döntetlen és két vereség. A negyedik fordulóban a Srbobran a Borac együttesét fogadja, a Mladost pedig a topolyai TSC vendége lesz.

Az Újvidéki Körzeti Ligában szereplő Mladost-Radost labdarúgói vasárnap Sajkásszentivánon vendégszerepeltek és az ottani Borac együttese felett 1:0 arányú győzelmet arattak. A jövő vasárnap csapatunk a rajcsúri pályán a palánkai Stari Grad együttesét fogadja.

A nádaljai Napredak labdarúgói a Verbász-Titel-Zsablya községközi ligában szerepelnek. Az elmúlt heti vereség után a nádaljai együttes most hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a torzsai Budućnost csapatával. A következő fordulóban a Napredak csapatát a sajkáslaki Sloga labdarúgói látják vendégül.

 

P. L.