Sport foci

Szenttamas.rs

Csak a Mladost-Radost veretlen

 

A Vajdasági Labdarúgó Liga bácskai csoportjában szereplő Srbobran együttese a 2014-2015-ös  bajnoki idény ötödik fordulójában elszenvedte első vereségét. Labdarúgóink a militicsi Zadrugar vendégeként 2:0-ra kikaptak. Az öt lejátszott mérkőzésből a Srbobran csapatának 12 pontja van, és a táblázat 6. helyén áll. A következő fordulóban szombaton, szeptember 20-án a kiserdei pályán csapatunk az apatini Mladost labdarúgóit fogadja. A találkozó 16 óra 30 perckor kezdődik, belépődíjat nem kell fizetni.

Az ugyanebben a rangfokozatban szereplő Mladost labdarúgói viszont vasárnap elkönyvelték  első győzelmüket. A turjai csapat hazai pályán a Tavankut együttesét győzte le 1:0 arányban, és elrugaszkodott a táblázat aljától. A következő fordulóban azonban nehéz dolga lesz a Mladostnak, mert a hódsági Odžaci labdarúgóinak vendége lesz, amely csapat ebben az idényben minden mérkőzését megnyerte.

Az Újvidéki Körzeti Ligában szereplő Mladost-Radost labdarúgói vasárnap Dunabökényen (Mladenovo) vendégszerepeltek, és nagy küzdelemben 3:2 arányban verték a Budućnost együttesét. A rajcsúri csapat így továbbra is veretlenül áll a táblázat élén. A következő fordulóban a piros-fehérek a bulkeszi (Bački Maglić) Maglić labdarúgóit fogadják. A mérkőzés vasárnap, szeptember 21-én 16 órakor kezdődik, a szenttamásiak várják a szurkolótáborukat.

A Verbász-Titel-Zsablya községközi ligában szereplő nádaljai Napredak labdarúgói hazai pályán a mozsori (Mošorin) Miletić csapatától 2:0 arányú vereséget szenvedtek. A következő fordulóban a Napredak focistái a dunagárdonyi (Gardinovci) Hajduk vendégei lesznek.

 

P. L.