Sport labdarúgás

Szenttamas.rs

 

A Mladost csapata nyerte az örökrangadót

 

Magabiztos játékkal nyert vasárnap a Mladost labdarúgú csapata a Srbobran együttese ellen. A Mladost-Radost focistái idegenből hoztak három pontot, a Napredak csapata ugyancsak kikapott.

 

A Szerb Labdarúgó Szövetség koronavírus-járvány terjedésére vonatkozó átirata értelmében közönség és szurkolók nélkül játszották községi rangadót Turián, amely keretében a Mladost a Srbobran csapatát látta vendégül. A mérkőzést a hazai gárda nyerte 3:1 arányban. Mindkét csapatunk a Vajdasági Labdarúgó Liga északi csoportjában szerepel, azzal, hogy a turiai labdarúgók az őszi idényben sokkal jobban teljesítenek mint a kiserdei csapat. A Mladost jelenleg 22 bajnoki ponttal a táblázat 5. helyén áll, míg a Srbobran az alsóházban tanyázik, a csapat a 11 lejátszott fordulót követően csak egy alkalommal győzött. A következő hétvégén a Mladost a zombori Radnički vendége lesz, a Srbobran pedig hazai pályán a szikicsi Njegoš labdarúgó csapatát fogadja.

A Szabadkai Ligában játszó nádaljai Napredak labdarúgó csapata szombaton a kucorai Iskra csapatánál vendégszerepelt és 1:0 arányban veszített. A találkozón a Napredak sokkal jobban játszott, ám a szerencse ezúttal a hazai csapat oldalán volt. Csapatunk a következő fordulóban az adai AFK labdarúgóit fogadja.

Tovább folytatja sikersorozatát a Bácstopolya ‒Kishegyes ‒Verbász‒Óbecse‒Szenttamás Községközi Ligában szereplő Mladost-Radost labdarúgó csapata. A rajcsúri labdarúgók ezúttal Bácskossuthfalván a Sloboda csapata ellen játszottak, és 3:0 arányban nyertek. A piros-fehérek 12 bajnoki ponttal továbbra is a táblázat első helyén állnak. A következő fordulóban csapatunk hazai pályán a Tomislavci labdarúgó csapatát fogadja. A találkozó 13 óra 30 perckor kezdődik.P. L.

szenttamas.rs