Sport labdarúgás

Szenttamas.rs

 

Két győzelem, egy vereség

Az elmúlt hétvégén győzött a turiai Mladost és a Srbobran labdarúgó csapata, a Napredak labdarúgói otthon veszítettek

Az elmúlt heti vereséget követően ismét győzött a Vajdasági Labdarúgó Liga északi csoportjában versenyző turiai Mladost labdarúgó csapata. A csapat a kilencedik forduló keretében idegenben a csonoplyai Sloga együttesét győzte le, fölényes 1:4 arányban. A turiai gárda most egy hellyel feljebb került a táblázaton, és 16 bajnoki ponttal a 6. A következő fordulóban, október 17-én a Mladost az újnagyfényi (Novi Žednik) Preporod együttesét fogadja. A találkozó vasárnap 15 órakor kezdődik.

Szombaton és vasárnap a kilencedik forduló mérkőzéseit játszották a Szabadkai Ligában is. A Srbobran labdarúgó csapata Moholon a Bačka együttesével játszott, és 0:1-es arányú győzelmet aratott. A kiserdei gárda az újabb három pontnak köszönhetően továbbra is a táblázat második helyén áll, csapatunk eddigi mérlege hét győzelem, egy döntetlen és egy vereség. A következő fordulóban községi rangadót láthatunk, ugyanis Srbobran labdarúgói Nádalján a Napredak csapatával mérkőznek. A találkozó szombaton 15 órakor kezdődik.

Az ugyanebben a rangfokozatban versenyző nádaljai Napredak csapata szombaton az adai AFK labdarúgó csapatát fogadta és 0:1 arányban kikapott. A vendégcsapat az őszi idényben egyre magabiztosabban játszik, míg a hazai gárda az elmúlt 9 fodulóban csupán két alkalommal győzött. A Napredak jelenleg 9 bajnoki ponttal a táblázat 12. helyére csúszott, a csapat eddigi mérlege két győzelem, három döntetlen és négy vereség. A nádaljai labdarúgók a következő fordulóban a szenttamási Srbobran együttesét fogadják. A találkozón a kiserdei kék-fehérek csapata az esélyesebb, azonban meglepetésekre is számítani kell.

 

P. L.

szenttamas.rs