Sport labdarúgás

Szenttamas.rs

 

Egy győzelem, két vereség

Az elmúlt hétvégén győzött a Srbobran, de kikapott a Mladost és a Napredak labdarúgó csapata

Elszenvedte első vereségét őszi bajnoki idényben a Vajdasági Labdarúgó Liga északi csoportjában versenyző turiai Mladost labdarúgó csapata. A csapat a nyolcadik forduló keretében hazai pályán a Bajsa együttesétől kapott ki 0:1 arányban. A három elveszített bajnoki pont miatt a turiai csapat a táblázat hatodik helyére csúszott, jelenleg 13 pontja van. A következő fordulóban a Mladost idegenben a Csonoplya együttesével mérkőzik.

Szombaton és vasárnap a nyolcadik forduló mérkőzéseit játszották a Szabadkai Ligában is. A Srbobran labdarúgó csapata Györgyénben játszott, és 4:1-es fölényes győzelmet aratott a település nevét viselő csapat ellen. A kiserdei gárda az újabb három pontnak köszönhetően jelenleg a táblázat második helyén áll, a csapatunk eddigi mérlege hat győzelem, egy döntetlen és egy vereség. A következő fordulóban a Srbobran labdarúgói Moholon játszanak, az ottani Bačka együttesével küzdenek meg a pontokért.

Az ugyanebben a rangfokozatban versenyző nádaljai Napredak csapata vasárnap idegenben a kiskéri (Bačko Dobro Polje) Sutjeska csapatával játszott, és súlyos 5:0 arányú vereséget szenvedett. Az eddigiek folyamán nem túl erős játékot képviselő hazai focisták ugyancsak meglepték a nádaljai csapatot, amely a mérkőzés folyamán teljesen szétesett. A Napredak jelenleg 9 bajnoki ponttal a táblázat 10. helyére csúszott, a csapat mérlege két győzelem, három döntetlen és három vereség. A nádaljai labdarúgók a következő fordulóban, szombaton az adai AFK csapatát fogadják. A mérkőzés 15 órakor kezdődik.

 

P. L.

szenttamas.rs