Sport labdarúgás

Szenttamas.rs

 

Három mérkőzés, három vereség

Mindhárom szenttamási labdarúgó csapat kikapott az elmúlt hétvégén tartott bajnoki fordulóban.

A tavaszi bajnoki idényben három vereséget és két győzelmet követően hazai pályán szenvedett vereséget a Vajdasági Labdarúgó Liga északi csoportjában versenyző turiai Mladost labdarúgó csapata. Szombaton a csonoplyai Sloga focistái látogattak Turiára és hatalmas csatában 2:1 arányban megnyerték a találkozót. A Mladost a 24. fordulót követően lecsúszott a táblázat 4. helyére, és jelenleg 40 bajnoki pontja van. A következő fordulóban, május 1-jén a turiai labdarúgók az újnagyfényi (Novi Žednik) Preporod együttesével játszanak. A találkozó 16 óra 30 perckor kezdődik.

Szombaton és vasárnap a 23. forduló mérkőzéseit játszották a Szabadkai Ligában. A nádaljai Napredak labdarúgói hazai pályán a kiskéri (Bačko Dobro Polje) Sutjeska együttesét fogadták, a mérkőzés 4:2 arányú vendéggyőzelemmel végződött. A Napredak továbbra is a táblázat alsó részében tanyázik, 23 bajnoki pontja van, a csapat eddigi mérlege hat győzelem, öt döntetlen és tizenkét elveszített mérkőzés. A következő fordulóban a Napredak labdarúgó csapata az adai AFK vendége lesz.

Az ugyanebben a rangfokozatban szereplő szenttamási Srbobran labdarúgó csapata vasárnap Györgyénben (Đurđin) lépett pályára és szoros küzdelemben 2:1 arányú vereséget szenvedett. A kék-fehérek a tavaszi fordulóban felemás eredményeket érnek el, csapatunk jelenleg a harmadik a táblázaton, 50 bajnoki pontja van. A következő fordulóban a Srbobran a kiserdei pályán a moholi Bačka együttesét látja vendégül. Ez a találkozó is szombaton 16 óra 30 perckor kezdődik.

 

P. L.

szenttamas.rs