Sport

Szenttamas.rs

 

Jól szerepeltek a szenttamási röplabdázó lányok

Több versenyt tud maga mögött a szenttamási Elan Wolley női röplabda egyesület első és második csapata, de a legfiatalabb lányok is játszottak az elmúlt hétvégén.

A pionirok szombaton két mérkőzést játszottak, és mindkettőt megnyerték. A 10 órakor kezdődő tornán a lányok először a kiskéri (Bačko Dobro Polje) ŽOK Sutjeska együttesét győzték le 3:1 arányban, majd a temerini OK Blok Aut csapatát, ami egyúttal a 2016 februárjában Szenttamáson sorra kerülő torna döntőjébe vitte a község legfiatalabb röplabdázóit.

Ugyancsak szombaton játszott az Elan Wolley első csapata is, amely a kúlai Hajduk együttesétől kapott ki 3:1-re (25:17, 25:16, 29:31, 25:16). A szenttamási lányoknak ezúttal nem kedvezett a sportszerencse, az első két játszmában ugyanis hibát hibára halmoztak. A harmadik játékrészben egy időre „visszatértek“ a lányok, és 31:29-re nyertek. Az utolsó játszmára azonban már elfogyott az ereje Jojkić edző csapatának, és nem sikerült megismételniük az egy héttel ezelőtti bravúrt, amikor 2:0-ról fordítottak, és 3:2 arányban megnyerték a találkozót.

Vasárnap a Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola tornatermében a II. Vajdasági Ligában szereplő Elan Wolley második csapata a zsabljai Žabalj Volley együttesét fogadta. A mérkőzés a szenttamási lányok 3:0 (25:13, 25:5, 25:3) arányú győzelmével ért véget. Ezzel a győzelemmel a lányok a táblázat élvonalába kerültek, a csapat eddigi mérlege 4 győzelem és egy vereség.

A következő fordulóban, november 21-én, az I. Vajdasági Liga keretében a szenttamási lányok első csapata az apatini röplabdázókat fogadják, a második csapat pedig vasárnap Kátyon a ŽOK Volleybaal 2000 csapatával küzd meg a bajnoki pontokért.

Röplabda 2015. november 14. képek

Röplabda 2015. november 14. képek

Röplabda 2015. november 14. képek

P. L.