Hírek

Szenttamas.rs

 

10 napos nyaralásért érdemes tanulni

Az idén is folytatódik a legjobb diákok ingyenes nyaraltatása

Megérkeztek kedden reggel a sutomorei Plava obala szenttamási nyaralóba azok a Vuk-díjas tanulók, akik hétfőn este indultak a jutalmul kapott 10 napos nyaralásra. Mint ismeretes, az önkormányzat már hosszú évek óta tengerparti nyaralással jutalmazza meg azokat az általános iskolás diákokat, akik a jó tanulók között a legjobbak. A diákokat a felújított községi nyaralóban Radivoj Debeljački, Szenttamás polgármestere, Miroslav Reljić, a nyaraló igazgatója és Slobodan Subić, a Sport, rekreációs és Idegenforgalmi központ igazgatója fogadta.

‒ Fontos elmondani, és a helyszínen bebizonyosodott, hogy a létesítményt folyamatosan jó karban tartsák, és minden ember, aki részt vesz ebben a munkában és a szolgáltatások nyújtásában teljes egészében kiváló házigazda. Azonnal észrevehető, hogy az előttünk álló nyaralási idényre mindannyian hatalmas erőbevetéssel készültek. Örülök annak, hogy a létesítmény jó állapotban van, tiszta és rendezett, és hogy az összes beruházást és a felújítási munkálatokat sikerült időben elvégezni. Vannak és lesznek további beruházások, amelyeket lassanként, évről évre kell majd megoldani, hogy a legigényesebb, valamint a visszatérő nyaralók elvárásait teljesíteni tudjuk – mondta a szenttamási polgármester, aki egyúttal a diákoknak kellemes nyaralást kívánt.

Miroslav Reljić hangsúlyozta, a felújítási és karbantartási munkálatok már az elmúlt idény végén elkezdődtek, és hónapokig folyamatosan dolgoztak azon, hogy mindenki jól érezze magát: ‒ Az épület teljesen rendben van, rendbeszedtünk, megjavítottunk és várjuk a nyaralókat. Fontos elmondani, hogy idéntől minden szobában van wifi, mindent átfestettünk, működnek a napkollektorok és folyamatos a melegvízzel való ellátás is. A vendégek első reakciója igen pozitív, és bízunk abban, hogy ez az idény végéig nem változik – mondta Reljić.

  

Paraczky László

szenttamas.rs