Hírek

Szenttamas.rs

 

Új személygépkocsi az ovodáknak

Könnyebb kapcsolatteremtés Szenttamás óvodái között

A szenttamási önkormányzat új személygépkocsit vásárolt az Öröm Iskoláskor Előtti Intézmény számára. A Fiat 500 L típusú autó kulcsait Radivoj Debeljački, Szenttamás polgármestere pénteken adta át Biljana Bajićnak, az intézmény igazgatójának.

− Az iskoláskor előtti intézmény mindössze egy régi személygépkocsival rendelkezik, amellyel ma már nagyon nehéz teljesíteni mindazokat a feladatokat, amelyek elengedhetetlenek a községben működő kilenc óvoda zökkenőmentes működéséhez. Ezért az óvodák teljes körű felújítása és belső felszerelése mellett az önkormányzat olyan határozatot hozott, hogy egy új személygépkocsit ajándékoz az intézménynek, amely jelentősen megkönnyíti az itt dolgozók munkáját – mondta Szenttamás polgármestere.

Szavai szerint a község folytatja a beruházásokat az óvodai épületekbe, infrastruktúrába és felszerelésbe, mert azt szeretnék, hogy a gyerekek és az alkalmazottak a legjobb körülmények között éljenek és dolgozzanak.

Radivoj Debeljački kiemelte, hogy az önkormányzat, mint a költségvetés közvetlen végrehajtója, továbbra is támogatja a közvetett felhasználók, vállalatok, intézmények felszereltségét és korszerűsítését.

− Hasonló módon támogattuk a Graditelj Közvállalat számára egy univerzális munkagép megvásárlását, amely a vállalat számára nélkülözhetetlen a különböző munkálatok és feladatok elvégzéséhez, ugyanakkor a Szociális Központ számára is tervben van egy új gépjármű biztosítása. Mindent összegezve gondot viselünk a vállalatok és intézmények munkakörülményeiről, hiszen a belső feltételek javításával jelentősen hozzájárulunk a polgároknak nyújtott szolgáltatások javulásához, és ez a legfontosabb − mondta Debeljački.

 

Paraczky László

szenttamas.rs