Hírek

Szenttamas.rs

 

25 éves évfordulót ünnepeltek a szocialisták

A Szerbiai Szocialista Párt szenttamási alapszervezete 1990. november 28-án alakult. Ebből az alkalomból szombaton a Zsebszínházban ünnepséget tartottak, amelyre a párt tartományi és köztársasági képviselői mellett meghívták az önkormányzat, a közvállalatok és intézmények, a község területén működő politikai pártok képviselőit, a tartományi képviselőket és a párt szimpatizánsait. A Szocialista Párt tartományi bizottságának alelnökei, Goran Radić és Marko Rovčanin mellett az összejövetelen jelen volt a párt végrehajtó bizottságának titkára, Ivan Đoković is. A himnusz és az Internacionálé után a jelenlévőknek felolvasták Ivica Dačić elnök üzenetét, majd Dalibor Rožić alelnök és Dušan Bajatović, a párt tartományi bizottsága elnökének jókívánságait. A Szerbiai Szocialista Párt szenttamási alapszervezetének elnöke, Zoran Mladenović felszólalásában kiemelte,,az elmúlt negyed évszázadban voltak lejtők és emelkedők a párt működését illetően, azonban a tagság mindig kitartott a politikai irányelv mellett, és a párt a mai napig erősen és magabiztosan halad előre. Mint mondta, a párt a mai napig közvetlenül részt vesz a helyi hatalomban és a Helyi Közösség irányításában, és egyúttal reményét fejezte ki, hogy ez így marad az elkövetkező választások után is.

Ivan Đoković, a párt végrehajtó bizottságának titkára felszólalásában kifejtette, a szenttamási alapszervezet az egységnek köszönhetően került és maradt a községi hatalomban, amivel azt bizonyították, hogy az összefogás a legbiztosabb út a jövőbe. Mint mondta, a fiatalok tömegesen csatlakoznak a párthoz, ami ugyancsak bizonyíték arra, hogy jó programokkal, stabil vezetőséggel és konkrét célkitűzésekkel sok minden elérhető.

Az ünnepség végén kiosztották a tagsági könyvecskéket azoknak a fiataloknak, akik a közelmúltban csatlakoztak a párthoz, majd a helyi alapszervezet alapító és legaktívabb tagjai vehettek át köszönőlevelet.

SZSZP jubileumot ünnepelt 2015. november 28. képek

SZSZP jubileumot ünnepelt 2015. november 28. képek

SZSZP jubileumot ünnepelt 2015. november 28. képek

SZSZP jubileumot ünnepelt 2015. november 28. képek

SZSZP jubileumot ünnepelt 2015. november 28. képek

 

P. L.