Hírek

Szenttamas.rs

 

Elballagtak a Vuk Karadžić iskola nyolcadikosai

A szenttamási Vuk Karadžić Általános Iskolában az elmúlt hétvégén ballagtak a nyolcadikosok. Az ünnepségen három osztály nyolcadikosa búcsúzott az iskolától, kiosztották a legjobbaknak járó okleveleket és elismeréseket. Tizenkét diák fejezte be tiszta kitűnővel a tanévet és kapott Vuk-díjat . Az idén az iskola legjobb diákja Ana Banković lett, aki több tantárgyból is kiválóan szerepelt.

Miután gratulált az elért eredményekhez, Radivoj Debeljački, Szenttamás polgármestere elmondta, a végzősök számára egy új fejezet kezdődik az életben:

‒ Biztos vagyok abban, hogy az előttetek lévő többi akadályt is sikeresen leküzditek, és olyan jövőt teremtetek magatoknak, amilyent elképzeltetek. Sok sikert és szerencsét ehhez mindenkinek – mondta a polgármester.

Őt követően a ballagókat Ružica Milić, az iskola igazgatója köszöntötte, aki ugyancsak megdicsérte a szorgalmas nyolcadikosokat:

‒ A mai műsort az V‒VII. osztályosok készítették, és bízunk abban, hogy szép emlék marad számotokra az itt eltöltött időszak – mondta az igazgató.

A VIII 1, VIII 2 és VIII 3 osztályt Nataša Mrkšić, Aleksandra Šuntić és Jelena Konatar tanárnő vezette.

 

Paraczky László

szenttamas.rs