Hírek

Szenttamas.rs

 

Ajándékcsomag az eredményeket elért diákoknak

Munjin Szokola Erika, a szenttamási Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola igazgatója ma fogadta azokat a diákokat, akik jó eredményt értek el a körzeti és a köztársasági versenyeken. Köszönetet mondott az elért helyezésekért, és azért, hogy az iskolát immár az egész országban ismerik.

‒ Ivona Grubić (VII4), Slivka Miljan (V1), Serfőző Tamás (V3), Dányi Szebasztián (VII2), Tamara Gagić (VIII1), Vanja Šijačić (V1), Süge Zsófia (VII3), Ric Linda (VII2), Pele Deniel (VIII3) és Varnyú Kristóf (VIII3) az év folyamán törekedtek, a vártnál sokkal többet tanultak, ennek eredményeként pedig kiválóan szerepeltek a versenyeken, amiért az iskola szerény ajándékcsomagban részesíti őket – mondta Munjin Szokola Erika.

Az igazgatónő elmondta azt is, hogy az idei érettségi vizsgát három napon, június 27-én, 28-án és 29-én tartják. Az első napon az anyanyelvi, a másodikon matematikai tesztet töltik ki a tanulók, míg a harmadik napon a kombinált tesztet, ahol történelemből, földrajzból, fizikából, kémiából és biológiából kapnak feladatokat.

 

Paraczky László

szenttamas.rs