Hírek

Szenttamas.rs

 

Rendszeresen fertőtlenítik a Covid-rendelőt

Vasárnaponként teljes egészében fertőtlenítik a szenttamási Covid-rendelőt

 

Tekintettel arra, hogy vasárnap nem dolgozik a szenttamási Covid-rendelő, a helyi Graditelj Közvállalat ügyeletes szolgálata a járványügyi rendelkezésekkel összhangban kívül-belül fertőtlenítette az épületnek ezt a részét annak érdekében, hogy maximálisan megvédjék az egészségügyi intézményt látogató betegeket a koronavírus-fertőzéstől. Az intézmény és a közvállalat közötti jó együttműködést Popović Éva főnővér is megerősítette, aki elmondta, a fertőtlenítés minden alkalommal a járványügyi előírások betartásával és professzionális módon történik.

Az egészségházban megtudtuk, hogy szombatig összesen 607 olyan szenttamási polgár vette fel a védőoltást, akik ezt elektronikus úton igényelték. A torlódás elkerülése érdekében a regisztrált polgárokat külön értesítik az oltás időpontjáról, így a várakozási idő minimálisra csökken.

Mindazok, akik szeretnék felvenni a vakcinát, de nincs internetes kapcsolatuk, illetve számítógépük, a községháza 9-es számú szobájában, valamint az egészségházban jelentkezhetnek, ahol a regisztráció mellett az űrlap kitöltésénél is segítenek. A védőoltás időpontjáról a jelentkezőket SMS-ben értesítik. 

Forrás: Magyar Szó

Szöveg és fotó: Paraczky László

szenttamas.rs