A mi oldalunk

a szenttamas.rs közleményei és felhívásai

 

SZERKESZTŐ OLDALA

 

Már huzamosabb ideje szükségét érzem, hogy egy pár gondolatot megosztjak az olvasókkal, a honlapunk olvasóival. Idestova lassan két és fél éve vagyunk jelen az elektronikus világban, a www.szenttamas.rs honlapunkkal. Akkor a köszöntőben azt írtam, hogy nagy nap ez a nap, akkor 2012. december 24-ét írtunk, hiszen karácsonyi ajándéknak szántuk honlapunkat, ahol ezek után nap mint nap találkozni fogunk. A kezdeti nehézségek, hiszen a semmiből indultunk, nagyon nyomták a hátunkat, és csak lassan tanultunk bele, hogy eljussunk a mai napig. A honlapunkra eddig összesen 1100 oldalnyi cikket írtunk meg és töltötünk fel, a képek számát már nem is tudjuk. Az első másfél évben egy kicsit szégyenlősek voltunk, mindenki munka mellett csinálta a honlapot, így nagyon nehezen jutottunk el minden eseményre, de most már több mint fél éve, igyekszünk naponta több helyszínen is megjelenni, riportot, beszámolót készíteni, csak győzzük leírni. Hamarosan egy éve lesz, hogy számlálót is felraktunk az oldalra, hogy követhessük a látogatottságot. Ma már látogatóink száma elérte a 21 000, ami nem is olyan sok, de ha mellette elmondom, hogy a világ 73 országából kerestek meg, akkor ez nem is olyan kevés. Követve a számlálót, észrevettem, hogy naponta, de néha többször is felkeresnek például Brazíliából honfitársaink. Nagyon sok az Európai Unióból az olvasónk, ezek idevalósiak, és érdekli őket az itthon történt események, hírek. Jó lenne egy kicsit nagyobb reklámot csapni a lapnak, lehet, akkor még többen olvasnak majd. Sokkal többen tudják hogy jelen vagyunk a közösségi oldalakon is, ahol minden esemény, hír, be van jelentve, és onnan egy kattintással kinyílik az oldalunk. Ott, néha eseményektől függően, van hogy 2000 is megkeresnek, természetesen naponta, ami már igen szép szám.

Több új cikk bevezetését is tervezzük, és ide várunk anyagot önöktől is. Lehet az képanyag egy eseményről, akár távol a világban, de ahol a szereplők, ünnepeltek legyenek idevalósiak, szenttamásiak. Akár egy érdekes kirándulás leírása, természetesen képekkel, szintén számíthat megjelentetésre.

Szeretnék egy oldalt szentelni a régi szenttamási vonatkozású képekre, akár képeslapokra, akár régi szenttamási eseményeket megörökítő fényképekre, előadások, lakodalmak, iskolás képek, sportesemények, stb.. Ezeket a képeket, ha van valakinek, de biztos vagyok hogy rengeteg van ilyen, itthon, de akár a nagyvilágban, küldje el szkenelve, aláírással, hogy hol készült, kit ábrázol, ki készítette, mikor, esetleg fontos tudnivalót a képpel kapcsolatban. Ily módon egy szenttamási albumot tudnánk csinálni, ami mindannyiunké lesz, és mindenki hozzáférhet szerte a nagyvilágban.

Gondolatok és tervek ezek a jövőben, de az olvasóktól függ hogy megvalósul-e. Mi itt vagyunk, írjanak.

Villámposta címeink:

 office@szenttamas.rs, vagy a gionnandoremlekhaz@gmail.com

 

Húsvét lévén, kívánok minden kedves olvasónknak kellemes húsvéti ünnepeket.

Szenttamáson, 2015. április 3.

 

Maradok tisztelettel

Németh Dezső