Értesítés

Szenttamas.rs

graditelj cím

 

Nem lesz víz

 

A szenttamási Graditelj Közvállalat ezúton értesíti a fogyasztókat, hogy az ivóvízhálózaton történő nagyjavítási munkálatok miatt 2017. november 27-én (hétfő), reggel 8 és délután 18 óra között a városközpont szélesebb környékén, továbbá az Unčić-Kać városrészben szünetel az ivóvízellátás.

A közvállalat ugyanakkor értesíti a polgárokat, hogy a jövő hét folyamán a vízvezetékhálózaton történő munkálatok miatt 8 és 15 óra között nem lesz víz a következő utcákban:

Hétfőn (november 27.) a Miloš Obilić utcában a rendőrség épületétől az Ilija Birčanin utcáig, továbbá a Petar Bigin utca 48-60 házszámig.

Kedden (november 28.) a Skoplje utcában, a Dózsa György és a Petőfi Sándor utcáig, továbbá, a József Attila, a Papp Pál, az 1848. utca, a Vörösmarty Mihály utcától a Vinogradi és Skopljei utcáig, a Dubrovacska utcától a Papp Pál utcáig, a Téglagyári utcától az Október 19-i és a Devecseri utcákig.

Szerdán (november 28.) az Október 19-e utca bal oldala, a Szegedi út, továbbá a Proletár utcától a Smederevo és Salaš utcáig.

Csütörtök (november 29.) a Proletár utcától a Partizan és a Salaš utcáig, a Turiai út, az Újvidéki út, a Vásártéri városrész keleti oldala, továbbá a Kosmaj és a Branislav Nušić utcákban.

A közvállalat előre is köszöni a polgárok megértését.

 

szenttamas.rs