Értesítés

Szenttamas.rs

graditelj cím

 

Megkezdték az adósok lekapcsolását

 

A szenttamási Graditelj Közvállalat nyilvános felhívással fordult a felhasználókhoz, hogy rendszeresen tegyenek eleget kötelezettségeiknek, ellenkező esetben a vállalat arra kényszerül, hogy lekapcsolja őket a hálózatról.

A Graditelj ügyeletes csoportja a napokban megkezdte a vízvezeték-hálózatról való lekapcsolást azon háztartások esetében, amelyek nem törlesztették eddigi tartozásukat.

‒ Kénytelenek vagyunk e népszerűtlen intézkedést foganatosítani, hiszen egyes esetekben, sajnos, nincs más választásunk. Elsődleges célunk, hogy stabil üzleti tevékenységet biztosítsunk, és ezáltal védjük azokat a lelkiismeretes polgárokat, akik rendszeresen törlesztik a számlájukat – nyilatkozta a sajtó képviselőinek Darko Nenezić, a Graditelj végrehajtó igazgatója. Hozzátette, kérik a polgárokat, hogy időben törlesszék kötelezettségeiket, lehetővé téve ezáltal a vállalat zavartalan működését. Ugyanakkor ismételten felhívta azokat a háztartásokat, amelyeknél a víz- és a gázszolgáltatás megfizettetése a régi (vagy időközben elhunyt) tulajdonos nevére történik, hogy a vállalat jogi szolgálatánál mielőbb egyeztessék az adatokat, azaz új felhasználóként vegyék nyilvántartásba őket. 

szenttamas.rs