Lapszemle

Szenttamas.rs

 

Lapszemle

Jó Pajtás,

2019. november 14.

 

A szavalás valódi élmény, erről tanúskodik az Udvarnokon megtartott Szűcs Imre gyermekvers- és prózamondó verseny, amelyre idén kilencedik alkalommal került sor. A Jó Pajtás legfrissebb számában részletesen beszámolunk a verseny alakulásáról és eredményeiről.

Mizujs című rovatunkban ezúttal Hadaró Ancsi mesél legújabb szimpátiájáról, vagyis a Zsombi-őrületről. A topolyai hetedikesek múzeumi élményeikről és játékos vetélkedőről adnak hírt. Temerini kistudósítóink őszi maratonon jártak, az óbecseiek pedig környezetvédelmi tudnivalókat ismertetnek.

Irodalmi rovatunkban megjelenő könyvrészletnek egy virtuális térben létrejövő barátság a témája.

A lap hasábjairól kiderül az is, hogy a jövő már a jelenben van, vagyis a legújabb találmányokról és fiatal feltalálókról valamint furcsa és ismeretlen vívmányokról olvashattok összefoglalót.

Hogyan védjem meg magam? Kis lépések című rovatunkban a harcművészetek világába kalaúzolunk benneteket. A Tiniturmuxból pedig fény derül arra is, hogy miként erősítsük az immunrendszerünket és hogyan segítsünk télen a madarakon. S ne feledjétek megőrizni karácsonyi nyereményjátékunk második szelvényét, hiszen december közepén értékes nyereményekre számíthattok!

 

Nagy Magdolna szerkesztő