Lapszemle

Szenttamas.rs

 

Lapszemle

Jó Pajtás,

2020. szeptember 10.

 

A Jó Pajtás legújabb számának címlapján Hegybeli Noémi, a tehetséges doroszlói tekézőlány mosolyog, aki első hellyel tért haza az országos bajnokságról. Az interjúból kiderül, hogyan lehet egyensúlyozni a sport és az iskolai feladatok között.

Hadaró Miki tollából megtudjuk, milyen élmény volt visszatérni az iskolapadba a hosszú, félresikerült tanév után. A zentagunarasi nyolcadikosokat szintén a tanévkezdés előnyeiről és hátrányairól kérdeztük. A lapban beszámolunk néhány izgalmas nyári táborról is, ahol kiderül milyen volt a játékos kódolás és a muzsika, valamint a színház élménye.

Tudtad-e hogy a hangyász néhány perc alatta akár több száz termeszt is megeszik? E csodalényről bővebben is olvashattok a Jó Pajtás legfrisseb számában. De az is kiderül, hogy honnan erednek a kontinensek és az óceánok nevei, valamint hogy mi a teendő ha hirtelen felkapod a vizet.

Beszámolunk a sztárvilág legújabb híreiről és a tekézés történetéről, szabályairól és különlegességéről is.

Kiadványunkból ezúttal sem maradtak ki népszerű rovataink: a Bizalmas sorok, a Tiniturmix, a Zsibongó, a Vihogi, a fejtörők, és a nyelvi játékok sem.

 

szenttamas.rs