Lapszemle

Szenttamas.rs

 

Lapszemle

Jó Pajtás,

2021. február 4.

 

Hogyan lehetsz játékfejlesztő? Bizonyára vannak köztetek olyanok, akik szeretik a videójátékokat. Nem véletlen, hiszen ezek évről évre népszerűbbek. A Jó Pajtás legújabb számából kiderül, hogy melyek voltak a 2020-as év legtöbbet játszott játékai és arra is választ találsz, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy te is játékkészítő lehess!

A Jó tanuló, jó sportoló elnevezésű magyarországi verseny díjazottai közöt vajdasági diákok is szerepelnek. Erről is olvashatsz a Jó Pajtásban, és beszámolunk a magyar kultúra napja alkalmából szervezett eseményekről valamint szabadkai diákok képzőművészeti sikereiről.

Tudományos rovatunkból megtudhatod, hogy milyen az a laptop, amely fénnyel kapcsolódik az internetre. A Sztárvilágban az első buborékkoncert részleteiről olvashatsz. A Tiniturmixban olyan egyszerű finomságok receptjeit tárjuk fel előtted, amelyek még egészségesek is. Hol van a sivatag keze, mozog-e a Szahara? Ezekre a kérdésekre is választ találsz a Zsibongóban. Ne hagyd ki Kaleidoszkóp című rovatunkat sem, hiszen utána jártunk többek között a pizza eredetének és a posta történetének.

Lapozzd fel a Fejtörőt és fussd át vicc oldalunkat is!

A szünidei szám után máris megjelent a Mézeskalács februári száma! A kisújságban a farsangi népszokásokkal ismerkedhetnek a legkisebbek a verseken, meséken és a játékos mondókákon keresztül. A barnamedve téli álmának titka sem maradt ki a lapból. Farsangi jelmezötletekkel, kifestőkkel, kézügyességi feladatokkal és játékötletekkel várja olvasóit a legújabb Mézeskalács.

 

Török Erna a Jó Pajtás főszerkesztője

szenttamas.rs