Lapszemle

Szenttamas.rs

 

Lapszemle

Jó Pajtás, 2023. november 16.

 

Milyen a jó tanár? Eldönthetjük, miben hiszünk? Melyik a legerősebb anyag? – a Jó Pajtás legújabb számában többek között ezekről a témákról olvashatsz.

De kiderül az is, milyen állat a rozsomák, és hogy mire készülnek a topolyai Mosolycsalók gyermekszínjátszó csoport tagjai. Az elsüllyesztett hajók bosszúja – az ellenség azt gondolta, tengerfenékre küldte a hajókat és vége…, de jöttek a hajóácsok.

A Múltidézőben ezen a héten is izgalmakkal teli történetet találsz.

Az edzés vagy a fitnesz egész életen át segíthet megőrizni az egészségedet, illetve az alakod – a Tiniturmixban összegyűjtöttünk pár hasznos tippet az edzéstervedhez, amivel formába hozhatod magad. De arról is olvashatsz, miként győzd le a csúfolódást.

A Kaleidoszkópból megismerkedhetsz Maneki neko, az integető macska történetével, és azt is megtudhatod, mit jelent a csízió.

Rajzfilmajánlónkból ezúttal egy családi dráma, egy gépapokalipszis és a robotok sem maradtak ki. Olvasd el az Iránytűt és a sztárhíreket is. Ezen a héten is megtalálod a Jó Pajtásban a vicceket, a keresztrejtvényt és a fejtörőket is!

 

Török Erna főszerkesztő

szenttamas.rs