Hírek

Szenttamas.rs

 

Kiváló futamok, óriási harc

A szenttamási Vranac Lóverseny Klub szervezésében vasárnap, október 27-én lezajlott a Bata General Emlékfutam, amely egyben az idei idény utolsó ügetőversenye volt.

A tornára 94 lovat neveztek be, a 9 futam mellett pedig 2 minősítőt tartottak. A minőségi ranglétrán a szenttamási pálya a harmadik helyen van az országban, a szép idő pedig sok nézőt kicsalogatott a rajcsúri városrészre, ami ugyancsak emelte a torna színvonalát. A fődíj, azaz az emlékfutam 70 ezer, míg a többi futam nyereménye 50 ezer dinár volt. Az 1600 méteres Bata General Emléktornát idén 1:17,91-es idővel Diabolo Boko nyerte, a kétkerekű kocsit Boris Kečenović vezette. A második helyen Imola végzett, őt Branko Skenderović irányította (az idő: 1:18.42) a harmadik helyen pedig 1:19.43-as idővel Brume d’Or végzett, a kocsit (sulkyt) Novica Đorđević irányította.

További eredmények: a második futam (Reahem d.o.o.) győztese Diana Boko (Babin S.), a harmadiké (DEmax d.o.o.) Lamentin AT (Mukić B.), a negyedik futam (Cvećara Goca) Elpenor AT (Katanić D.), az ötödik (OZZ Srbobran) Arsene Lupin (Petrović Z.), a hatodik (A-Nova) Elliot (Dulić P.), a hetedik futam (Best Seed Producer) győztese Dolar-F (Dimitrijević A.), a nyolcadik futamot pedig (Firentin) Marko nyerte (Suknović D.). Az utolsó futam (Labidoro Crown) győztese Ranger Star let, a kétkerekű kocsit Dovijarski J. vezette.

 

P. L.