Értesítés

Szenttamas.rs

 

Értesítés az MNT ösztöndíjpályázata második körének eredményeiről

 

Magyar Nemzeti Tanács 2017-2018. tanévre vonatkozó második felsőoktatási ösztöndíj pályázati felhívására beérkezett pályázati dokumentumok elbírálását követően a Magyar Nemzeti Tanács elnöke 2017. november 3-án meghozta döntését a felsőoktatási ösztöndíjra jogosult egyetemi hallgatók rangsoráról.

A második pályázati körben meghirdetett 52 ösztöndíjra 163 pályázat érkezett be, amelyből 52 sikeres volt, 90 hallgató – bár a feltéteteleknek megfeleltek – forráshiány miatt nem részesül támogatásban, valamint 21 pályázat pedig nem felelt meg a kiírásban feltüntetett kötelező pályázati feltételeknek, vagy határidőn túl érkeztek, ezért érvénytelennek számítottak.

A határozat ellen fellebbezésnek nincs helye, de a pályázók három napon belül kifogást emelhetnek a Tanács Végrehajtó Bizottsága elnökénél, amennyiben a rangsor ellentétes a Tanács határozatával, illetve ténybeli tévedésen alapul. A benyújtott kifogásokról az illetékes szerv három napon belül dönt.

A sikeres pályázókat a szerződéskötés részleteivel kapcsolatosan a Magyar Nemzeti Tanács Hivatalának munkatársai e-mailben értesítik.

A Magyar Nemzeti Tanács új ösztöndíjasainak sok sikert kívánunk a tanulmányaik során! – olvasható az MNT szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

 

 

szenttamas.rs