Felhívás

Szenttamas.rs

 

Munkalehetőség az Aptiv vállalatban

Az APTIV fejlett technológiai vállalat, mely a múltban már bebizonyította, hogy képes elősegíteni a mobilitást. Elköteleződtek amellett, hogy életre hívják az önjáró autók következő generációját, az okos városokat és az összekapcsoltságot. Az európai gyárak közül egyedüliként kezdték meg az aktív biztonságtechnikai berendezések gyártását. Globális szinten az Aptivnak 160 ezer dolgozója van, közülük 18 600 mérnök, eddig 44 országban 109 gyára működik, 15 műszaki központtal.

Az Aptiv Mobility Services újvidéki vállalata a személygépkocsiknál használatos elektromos vezetékek gyártásával és kötözésével foglakozik. Globális technológiai vállalat, amely biztonságosabb, zöldebb és összekapcsolt megoldásokat fejleszt a mobilitás jövőjének megteremtése érdekében.

Az autóipari vállalat teljes működési területén kínál állást szakképzett munktársaknak, azoknak is, akik nem szerepelnek a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat nyilvántartásában. Az Aptívban dolgozók számára biztosítják a folyamatos továbbképzést, mely által lehetőség nyílik a modern műszaki követelményeknek megfelelő munkakör betöltésére.

Az újvidéki Aptiv Mobility Services cég szereléshez és gyártáshoz dolgozókat keres. A gyár rendszeres béreket, kellemes munkakörnyezetet, a munkahelyre való ingyenes szállítást, továbbá betanítást és előrehaladást biztosít.

Ezúton felkérik a szenttamási érdeklődőket, hogy a gyár szakemberei a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálatban (Köztársaság tér 4.) minden kedden 10 óra 30 perctől ismertetik a munkával kapcsolatos egyéb részleteket. A jelentkezők azonnal állásinterjún is részt vehetnek.

Az önéletrajz az aptivposao@aptiv.com elektronikus postacímre küldhető, az állásokkal kapcsolatban pedig minden bővebb felvillágosítás a 060/ 889-2534 mobilszámon kapható.

 

szenttamas.rs