Sport labdarúgás

Szenttamas.rs

 

Két győzelem, egy döntetlen és egy elveszített mérkőzés

 

Hétközi és hétvégi fordulókat játszottak az elmúlt héten a szenttamási labdarúgó csapatok.  Két győzelem, egy döntetlen és egy elveszített találkozó a mérleg.

 

A 28. forduló mérkőzéseit játszották az elmúlt hétvégén a Vajdasági Labdarúgó Liga északi csoportjában. A szenttamási Srbobran labdarúgói szombaton a kiserdei pályán a sereghajtó Subotica együttesét fogadták, és fölényes, 9:0 arányban győztek. A szenttamási csapat góljait Gagović (3), Radovanović (2), Kosović (2), valamint Marjanović(1) és Laković (1) lőtte. A gyengén teljesítő szabadkai csapat így már a biztos kiesők között van, a szenttamási kék-fehérek viszont 48 bajnoki ponttal továbbra is szilárdan állnak a táblázat 4. helyén. A következő fordulóban a Srbobran együttese a hódsági Tekstilac vendége lesz.

Az ugyanebben a rangfokozatban szereplő turiai Mladost labdarúgó csapata vasárnap hazai pályán a szerbmiliticsi Zadrugar csapatát fogadta, és kiváló játékkal 4:0 arányban győzött.  Filipović 3, Trivić pedig egy alkalommal talált az ellenfél hálójába. A turiai csapat újabb az három bajnoki ponttal két helyet lépett előre a tabellán, és jelenleg a 6. A Mladost a következő fordulóban is házigazda lesz, a bácsordasi (Karavukovo) Polet labdarúgóit fogadja. A mérkőzés a turiai pályán 17 órakor kezdődik.

A Szabadkai Ligában játszó nádaljai Napredak labdarúgó csapata vasárnap hazai pályán a bajmoki Radnički 1905 együttesét fogadta. A találkozó 1:1-es döntetlennel ért véget. A nádaljai piros-fehérek jelenleg 48 bajnoki ponttal a táblázat 7. helyére csúsztak vissza, és mivel a kiskéri Sutjeska vasárnap győzött, így megelőzte a Napredak csapatát. A következő fordulóban a nádaljai csapat a Bajsa vendége lesz.

A BácstopolyaKishegyesVerbászÓbecseSzenttamás Községközi Ligában szereplő Mladost-Radost labdarúgói a 16. forduló keretében Andrásmezőre (Tomislavci) utazatak, és a település nevét viselő csapattól 2:0 arányban kikaptak. A rajcsúri piros-fehér gárda most egy hellyel lejjebb csúszott a tabellán, és 26 bajnoki ponttal a 7. helyen áll. A következő fordulóban, vasárnap a Mladost-Radost a csikériapusztai (Radičević) Mladost labdarúgóit fogadja. A mérkőzés a vásártéri pályán 17 órakor kezdődik.

 

P. L.