Sport labdarúgás

Szenttamas.rs

 

Továbbra is első helyen a Srbobran labdarúgói

 

Újabb győzelmet aratott a szenttamási Srbobran labdarúgó csapata a 2017/2018-as bajnoki idényben. Ezúttal hazai pályán az apatini Mladost APA csapatát verte 4:0 arányban, és a Vajdasági Labdarúgó Liga északi csoportjában továbbra is vezet

 

A szenttamási Srbobran labdarúgói a tavaszi idény harmadik fordulójában, szombaton, a kiserdei pályán az apatini Mladost APA csapatán fogadták. A ,,kékek” a szeles, hideg idő ellenére is magabiztos játékkal nyertek. A csatárok négy alkalommal találtak az ellenfél hálójába. Mivel a táblázat második helyén álló adorjáni Tisza labdarúgói nagy meglepetésre hazai pályán kikaptak, a szenttamási gárda így biztató, 6 pontos előnyre tett szert a csoportban. A következő fordulóban, vasárnap, csapatunk a dunagálosi (Gložanj) Budućnost vendége lesz.

Az ugyanebben a rangfokozatban szereplő turiai Mladost labdarúgó csapata szombaton a pacséri Bačka csapatánál vendégszerepelt. A mérkőzés 90 percnyi játék után hazai győzelemmel végződött, a vendéglátók négyszer találtak a Mladost hálójába (4:0). A Mladost így 19 ponttal továbbra is a táblázat 10. helyén áll. A következő fordulóban a turiai gárda a militicsi (Srpski Miletić) Zadrugar vendége lesz.

A Szabadkai Ligában játszó nádaljai Napredak labdarúgó csapata a 20. fordulóban, szerdán, április 4-én, a törökkanizsai Obilić vendége lesz. A nádaljai labdarúgók a csoprtban az utolsó előtti helyen tanyáznak, mindössze 11 pontot gyűjtöttek (egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak), és ahhoz, hogy továbbra is bennmaradjanak ebbek a rangfokozatban, szerdán mindenképpen győzniük kellene.

A Bácstopolya‒Kishegyes‒Verbász‒Óbecse‒Szenttamás Községközi Ligában szereplő szenttamási Mladost-Radost labdarúgói vasárnap, a tavasz bajnoki idény első fordulójában, idegenben, a Krivaja csapatával találkoztak. A mérkőzés 0:0-s döntetlennel végződött. A rajcsúri piros-fehérek 19 bajnoki ponttal jelenleg a táblázat 4. helyén állnak. A csapat eddigi mérlege 6 győzelem, egy döntetlen és 4 vereség. A Mladost-Radost következő ellenfele a bácsföldvári Vojvodina csapata lesz. A mérkőzés a rajcsúri pályán vasárnap, április 8-án, 16 órakor kezdődik.

 

P. L.