Sport

Szenttamas.rs

Két döntetlen egymás után

 

A Vajdasági Liga nyugati csoportjában szereplő szenttamási Srbobran labdarúgói utolsó két mérkőzésükön döntetlent játszottak, és csak 1-1 ponttal gyarapították pontszámukat.

Csapatunk június 2-án a 25. foduló elmaradt mérkőzésének keretében a Crvena Zvezda együttesével játszott. A vezetést a hazaiak szerezték meg tizenegyesből, az egyenlítő gólt a  második félidőben Radojica Jovanović lőtte.

A Srbobran labdarúgói két nappal később, június 4-én a kiserdei pályán az erdővégi Sloga együttesét fogadták, a közönség pedig igazi gólözönt láthatott. A vendégcsapat a találkozó első 10 percében kétgólos előnyhöz jutott, és ez lett a félidei eredmény is. A folytatásban azután összeszedte magát a hazai csapat, Minda Srdanov tizenegyesből csökkentette a hátrányt, majd pedig Radojica Jovanović egy rendkívül szép fejes góllal egyenlített. A Srbobran együttese ezekután nagy lendülettel támadott, és több jó helyzetet hagyott ki. A Sloga együttese büntetőrúgásból ismét átvette a vezetést, a mérkőzés hajrájában pedig Jovanović mintegy 30 méterről egy csodálatos góllal kiegyenlített 3:3-ra, így a két csapat megosztotta a pontokat.

A Srbobran jelenleg a lejátszott 26 mérkőzésből 7 győzelemmel, ugyanennyi döntetlennel és 12 elveszített találkozóval, 28 ponttal a táblázat 11. helyén áll.

A következő fordulóban csapatunk Szivácon vendégszerepel, majd pedig a 2013/2014-es idény utolsó mérkőzésén hazai pályán a Stara Pazova labdarúgóit fogadja.

 

szenttamas.rs