Sport labdarúgás

Szenttamas.rs

 

Két győzelem, egy vereség

 

Idegenben kapott ki a Vajdasági Labdarúgó Liga északi csoportjában szereplő Srbobran labdarúgó csapata az őszi idény 5. fordulójában. A kék-fehérek 2:0 arányban veszítettek Dunacsében a ČSK Čelarevo csapata ellen

 

A szerdai 2:1-es vereséget követően szombaton idegenben (is) veszített a Srbobran labdarúgó csapata. A dunacsébi labdarúgók sokkal magabiztosabban játszottak, az őszi idényben eddig lejátszott 5 mérkőzésből négy alkalommal győztek. A szenttamási csapatnak ez volt a harmadik veresége, és jelenleg a táblázat 13. helyére csúszott. A következő fordulóban csapatunk a Tavankut együttesét látja vendégül. A mérkőzés a kiserdei stadionban szeptember 12-én 16 órakor kezdődik.

Az ugyanebben a rangfokozatban szereplő turiai Mladost labdarúgói vasárnap, hazai pályán, a táblázat 16. helyén álló wekerlefalvai (Gajdobra) Hercegovac csapatát fogadták, és 2:1 arányban győztek. A Mladost az eddig lejátszott 5 fordulóban négy alkalommal győzött és csupán egyszer veszített, így jelenleg 12 bajnoki ponttal a táblázat 4. helyén áll. A turiai labdarúgók következő ellefele idegenben a Bajsa csapata lesz.

A Szabadkai Ligában játszó nádaljai Napredak labdarúgó csapata szombaton, hazai pályán, 1:0 arányban nyert a Tornjoš ellen. Négy fordulót követően a Napredak mérlege három győzelem és egy vereség, ami annyit jelent, hogy a csapat 9 bajnoki ponttal a táblázat 5. helyére tornázta fel magát. A nádaljai labdarúgók az elkövetkező hétvégén az újnagyfényi (Novi Žednik) Preporod vendégei lesznek.

 

P. L.

szenttamas.rs